Har postat några få bilder från min programbal tidigare vet jag, men här kommer en hel drös till. 

Detta är alltså klänningen jag nu vill sälja. Kommer ju inte ha någon användning för den i framtiden och nu när det börjar närma sig baltider finns ju många andra som söker klänning, så jag tänkte börja med att fråga er här mina få men kära läsare om det är någon som är intresserad.

Färgen heter Navy Blue, och klänningen har broderade dekorationer i blått och silver fram över bröst och mage, och en drapering över ena höften. Det är korsett-knytning i ryggen med möjlighet att både ha samma blå tyg bakom knytningen eller visa lite hud mellan snörena. I och med att den har korsettknytning så den är något justerbar i storleken, men i grund och botten det är storlek 4, alltså XS-S eller 34. Jag har egentligen 36 och ibland 38 eller S i storlek i klädesväg, så bli inte avskräckt över att det låter så litet. Klänningen håller ju dessutom allting inne, så det är inte osmickrande på något sätt att den sitter tajt.

Den är just nu uppsydd för min längd, 168cm + klackar i ca 9,5cm. Men det går ju såklart att sy upp den om du är kortare, alternativt bära lägre klackar om du är längre (skorna syns nämligen nästan inte alls, typ endast när man går nedför trappor). Klänningen kommer från Manon Collection om det är någon som undrade, och materialet är 100% Polyester.












Känns lite jobbigt att släppa den då jag tycker den är så fin, men jag har ju inte ens plats för den hemma.
Nypris är 3699.-  men jag kan tänka mig att sälja den för 2700.-, eller högstbjudande. Dejt medföljer ej ;)

Intresserad? Skriv till mig på facebook, ring eller smsa 070 5260983 eller maila [email protected]
Klänningen finns just nu hemma hos mig i Dvärsätt, men det finns också möjlighet att ses för att ev. prova i Östersund då jag åker dit nästan varje dag.

 
-----------
Här nedan tog jag med tre bilder för att visa de smycken jag hade på mig till klänningen. 
Halsband, matchande örhängen och armband, allt från Guldfynd. Se tidigare inlägg om dem HÄR
Om det är någon som är intresserad kan jag sälja även dessa, endast dem eller tillsammans med klänningen spelar ingen roll.
Det är bara halsband, armband och örhängen som jag tänker sälja, väska och ringar har tyvärr gått sönder.
OBS inga smycken är i äkta silver. Totala värdet för halsband, armband och örhängen är ca 450kr, men det går ju att disskutera ;)






Ursäkta hjärtat, hade en så konstig min.. haha koncentrera er på smyckena istället tack!