För någon dag sedan satt jag och funderade på hur jag ville matcha min rosa möss-påtagningsbalsklänning, och kom fram till att jag antingen ville köra all in på det rosa, med guld, eller matcha enkelt med svart. Har nästan bestämt mig för svart, men exakt hur får vi se.
Sedan funderade jag även på alternativ till studentklänningen, och kände att virkat vitt eller tunt fladdrigt vitt + en stark färg kändes rätt.
Ett dygn senare satt jag där med en helt annan klänning hemklickad, från Jones & Jones. Till den tänker jag förmodligen bära något färgglatt som korallrött eller mintgrönt. Känns så just nu iaf, men det är några månader kvar så jag hinner fundera.
Sist men inte minst har vi en bild av väldigt dålig kvalité på min möjliga balklänning, som har silvriga och klarblå stenar i de detaljerade dekorationerna, och som därför kommer bäras med nätta silvriga kristaller av något slag.
Trots att detta ännu bara är tankar, och att jag har ungefär 4% av allt detta köpt tror jag att det kommer bli superbra! Nästan allting i bilderna är taget från ASOS fashion finder, men är det något specifikt ni undrar över så fråga, så ska jag se om jag hittar det :)